06 – 10 96 56 40info@sanderheesen.nl

Sander coacht

Je bent op zoek naar balans tussen werk en privé. Je wilt iets veranderen, maar je weet nog niet precies hoe. Je wilt (weer) jezelf zijn. Je wilt met plezier naar je werk. Je hebt iemand nodig die je steunt bij de door jou gewenste verandering.

Ik ondersteun jou daarbij. Door te luisteren, te vragen, verdieping te zoeken en te analyseren. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten gaan we samen aan de slag om antwoorden en oplossingen te vinden. Na een intakegesprek volgt een plan van aanpak, zodat duidelijk is hoe de weg naar het einddoel loopt. Eenmaal onderweg stemmen we voortdurend af of de richting nog klopt.

De gesprekken vinden plaats in een daarvoor geschikte ruimte, zittend. Als je ook letterlijk in beweging wilt komen, dan kunnen we ook hardlopend aan de slag gaan. Zie daarvoor Sander rent en coacht.

Over mij
Wat voor een soort coach ben ik? Ik luister goed, ben empathisch, betrouwbaar en rustig. Met nuchterheid en humor wil ik samen resultaat bereiken. De antwoorden op jouw vragen zijn al in jou aanwezig. Ik ben er om die antwoorden naar boven te halen. Mijn opleiding tot Master Coach heb ik gevolgd aan het Europees Instituut en ben door de ST!R (kwaliteitskeurmerk en onafhankelijk register van professionele begeleiders) gekwalificeerd als erkend coach.

Door mijn jarenlange ervaring als (interim) controller kan ik je niet alleen ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling, maar ook bij je vakinhoudelijke ontwikkeling als financial. Kijk voor mijn werkervaring op mijn LinkedIn profiel.