06 – 10 96 56 40info@sanderheesen.nl

Sander rent en coacht

Je wilt iets veranderen, iets in beweging gaan zetten. Een andere baan, het wegnemen van belemmeringen of weer het gevoel krijgen zelf aan het roer te staan van je eigen leven. Het is mijn overtuiging dat als je letterlijk gaat bewegen, je deze veranderingen makkelijker kunt realiseren.

De coaching vindt plaats terwijl we hardlopen. Door het voeren van gesprekken tijdens het lopen of middels (hardloop)oefeningen met een opdracht. Je werkt dus niet alleen aan je mentale conditie (hoofd), maar ook aan je fysieke (lichaam). Deze twee gaan immers samen en komen zo meer in balans. Het hardlopen is een manier om aan je verandering te werken. Het heeft niet primair tot doel je hardloopprestaties te verbeteren.

Tijdens de sessies gaan we de natuur in. De natuur biedt je de rust en ruimte, die je nodig hebt om je te kunnen richten op het hardlopen en de verandering waar je mee aan de slag wilt gaan.

Passie
Mijn passie voor hardlopen is mijn beweging, helpt mij bij veranderingen. Tijdens het hardlopen voel ik mij krachtig en dat gevoel neem ik mee bij een gewenste verandering in mijn werk. Hardlopen in de natuur geeft mij energie en zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg maak.

Met nuchterheid en humor wil ik samen resultaat bereiken. Mijn opleiding tot Master Coach heb ik gevolgd aan het Europees Instituut. Met mijn jarenlange ervaring als actief hardloper kan ik je begeleiden bij het hardlopen.

Als jij dus iets wilt veranderen en daar actief aan wilt werken, dan ga ik graag samen met je op pad.