06 – 10 96 56 40info@sanderheesen.nl

Sander wandelt en coacht

Ben je op zoek naar balans in je leven? Wil je iets anders in je werk, maar weet je niet hoe? Wil je je zelfvertrouwen vergroten? Als je deze, of andere, vragen hebt, en je wilt daar mee aan de slag, dan wil je dus graag iets veranderen. Er moet iets in beweging worden gezet. Het is mijn overtuiging dat als je letterlijk gaat bewegen, je deze veranderingen makkelijker kunt realiseren.

De coaching vindt plaats terwijl we wandelen. Door het voeren van gesprekken tijdens het wandelen of middels oefeningen. Je werkt dus niet alleen aan je mentale conditie (hoofd), maar ook aan je fysieke (lichaam). Deze twee gaan immers samen en komen zo meer in balans. Het wandelen is een manier om aan je verandering te werken. Het brengt rust en cadans.

Tijdens de sessies gaan we de natuur in. De natuur biedt je de ruimte, die je nodig hebt om je te kunnen

richten op het wandelen en de verandering waar je mee aan de slag wilt gaan. Het biedt ook creativiteit om op een andere manier naar je vraag te kijken. Ik gebruik de natuur waar mogelijk ook in de gesprekken en de oefeningen.

Over mij

Het letterlijk in beweging komen helpt mij bij veranderingen. Tijdens het wandelen kom ik tot rust en ontstaat er ruimte in mijn hoofd om oplossingen te bedenken. Deze oplossingen neem ik mee bij een gewenste verandering in mijn werk.

Met nuchterheid en humor wil ik samen resultaat bereiken. Mijn opleiding tot Master Coach heb ik gevolgd aan het Europees Instituut.

Als jij dus iets wilt veranderen en daar actief aan wilt werken, dan ga ik graag samen met je op pad.